Het is mooi om een stratenmaker aan het werk te zetten om je tuin aan te laten passen en opnieuw te laten bestraten. Een mooie bestrating zal met de juiste stenen een ware verrijking van je tuin zijn. Ook je woning zal erdoor in waarde stijgen. En kun je ervoor kiezen om je oprit opnieuw te laten bestraten door een stratenmaker.

Als je een stratenmaker aan het werk zet dan is het natuurlijk belangrijk dat er ook op de veiligheid gelet wordt. Je wilt natuurlijk niet bij je oprit denken aan een ongeval.

Hoe verzorgt de stratenmaker de veiligheid?

Het belangrijkste is natuurlijk dat de stratenmaker goed met het gereedschap overweg kan. Als hij bijvoorbeeld met een graafmachine aan de slag gaat dan zal hij informeren of er ook leidingen lopen onder de grond om deze niet te raken. Daarnaast heeft de stratenmaker ook beschermende kleding aan als hij aan het werk is. Denk hierbij aan een stevige schoen met een stalen neus en kniebeschermers.

Kies voor veiligheid!

Als de stratenmaker bij lantaarns moet werken om de straat te leggen dan is het goed om de stroom eraf te halen. De kans dat de stratenmaker een stroomleiding zal raken is klein. Echter je wilt natuurlijk niet dat hij aan het stroom komt te hangen.

Stratenmakers vergelijken?

Als je de tuintegels mooi in de tuin wilt hebben dan is het slim om te kiezen voor een professionele stratenmaker. Het lijkt vaak gemakkelijk om tuintegels te leggen. Het is echter vaak moeilijker dan gedacht. Vergelijk vrijblijvend de tarieven van verschillende stratenmakers in jouw regio door offertes aan te vragen.