Als je de tuin opnieuw gaat inrichten dan is het goed om ook de terrastegels te vervangen. Een mooi groot terras met de juiste terrastegels is een ware aanwinst voor iedere tuin. Je kunt er volop van genieten in de zomer door heerlijk te barbecueën of iets lekkers te drinken.

Wat kosten terrastegels?

Je kunt volop verschillende soorten terrastegels kopen. Ze variëren allemaal in prijs en ook in vorm en afmeting. Je kunt kiezen voor betonnen terrastegels van €15 euro tot €35 euro per m2. Ook kun je kiezen voor houten tuintegels welke je kunt kopen voor €20 euro tot €65 euro per m2. Daarnaast zijn er ook nog natuurstenen welke in eenzelfde prijsklasse van €30 euro tot €65 euro per m2 kosten. Er is voldoende keuze om een mooi terras te krijgen. Door de juiste terrastegels te kiezen kun je hier vele jaren van gaan genieten.

De tuintegels leggen

Als je de tuintegels mooi in de tuin wilt hebben dan is het slim om te kiezen voor een professionele stratenmaker. Het lijkt vaak gemakkelijk om tegels te leggen. Het is echter vaak moeilijker dan gedacht. Vergelijk vrijblijvend de tarieven van stratenmakers in jouw regio door offertes aan te vragen.