Natuurlijk wil je graag een garantie. Je wilt graag waar voor je geld en niet na de eerste regendagen van het jaar zien dat er waterplassen blijven staan op de tegels. Dat is immers niet waarom je een professionele stratenmaker hebt ingeschakeld. Het is belangrijk om te ontdekken hoe de garantieregeling geregeld is. Overleg het met je stratenmaker en leg het ook schriftelijk vast welke garanties je krijgt en hoe lang deze garanties gelden.

Geen stratenmaker garantie!

Een ding staat vast! Je zult geen garantie krijgen als je een zwartwerker inhuurt om het werk te laten doen. Je betaalt dan een afgesproken bedrag voor de werkzaamheden zonder enige vorm van garantie. Het is daarom onverstandig om met een zwartwerker in zee te gaan. Naast de ontbrekende garantie zijn er nog tal van nadelen om niet te kiezen voor zo een stratenmaker.

Wacht niet langer!

Neem contact op met stratenmakers om te ontdekken wat de prijzen zijn voor het aanleggen van een mooie bestrating in je tuin of voor je oprit. En vraag dan gelijk welke garantie je mag verwachten als je de klus door hun laat uitvoeren. Het is goed om vooraf volledige helderheid te hebben, voordat je aan de slag gaat.

Stratenmakers vergelijken?

Als je de tuintegels mooi in de tuin wilt hebben dan is het slim om te kiezen voor een professionele stratenmaker. Het lijkt vaak gemakkelijk om tuintegels te leggen. Het is echter vaak moeilijker dan gedacht. Vergelijk vrijblijvend de tarieven van verschillende stratenmakers in jouw regio door offertes aan te vragen.